Over Sennheiser-Microfoons.nl

Sennheiser-Microfoons is onderdeel van de MediaPower Groep.

MediaPower is sinds 1986 leverancier van audio/video producten en diensten.
Wij hebben dan ook een jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd.
Als klant kunt u dit ervaren door een betrouwbaar en eerlijk advies.

MediaPower is Sennheiser dealer voor alle componenten.

Meer dan 60 jaar, is de naam Sennheiser verbonden met de hoogste kwaliteitsproducten, op maat gemaakte oplossingen voor elk aspect van de opname, de transmissie en de reproductie van geluid geweest.

MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid is actief op het gebied van Professioneel Licht, Beeld en Geluid: Versterkers, luidsprekers, mengtafels, microfoons, beamers, schermen, interface’s, podium-verlichting en instrumenten.

Het succes van MediaPower is vooral ook te danken aan de in huis aanwezige deskundigheid die elke klant, klein of groot, ter beschikking staat.
Eén telefoontje, e-mail of fax is voldoende om van die kennis en ervaring gebruik te maken !

Onze motivatie is simpel en doeltreffend: Wij willen tevreden klanten die terugkomen.


De naam Sennheiser is al meer dan 60 jaar hét synoniem voor producten van topkwaliteit en de beste maatwerk oplossingen voor elk aspect van de opname, transmissie en reproductie van geluid.

Wij bieden u een zeer compleet assortiment van microfoons, hoofdtelefoons, draadloze microfoonsystemen, conferentie- en rondleidingsystemen voor geluidstoepassingen in tal van branches.

Deze middelgrote onderneming - gerund door de eigenaars van het familiebedrijf en met wereldwijd meer dan 1500 medewerkers in dienst - heeft haar hoofdkwartier in het Duitse Wedemark (Hannover).

Sennheiser heeft vier productieafdelingen. Twee in Duitsland, één in Ierland en de één in de Verenigde Staten. Het wereldwijde netwerk van verkoopfilialen en betrouwbare verkooppartners zorgt ervoor dat Sennheiser nauw in contact blijft met haar klanten en op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de markt.

Dankzij de grote Research & Development afdeling in Duitsland en een R&D-kantoor in Californië slaagt Sennheiser erin haar technologische voorsprong te behouden. De verschillende patenten en bekroningen, waaronder een Oscar, een Emmy, een Grammy en twee Duitse Industry Innovation Awards zijn het bewijs van het innovatieve dynamisme van deze onderneming.


© Sennheiser

Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, beelden, grafieken, het geluid, de video, en de animatiebestanden, evenals de regelingen, zijn onderworpen aan auteursrecht en ook voor een deel aan andere wetten voor bescherming van het intellectuele eigendom. Zij kunnen niet voor bedrijfsdoeleinden worden gebruikt, noch voor het doorsturen en kopiëren, noch aangepast op andere websites worden gebruikt. De Internetpagina’s kunnen beelden bevatten die aan auteursrechten zijn onderworpen.